Niet alleen met de feestdagen..

Gepubliceerd op 17 november 2023 om 10:17

Het is alweer half november. Nog even en we zitten weer in de feestelijkste maand van het jaar. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw.. het houdt ons lekker bezig. We zijn druk met cadeautjes kopen, lekker eten en, niet onbelangrijk, het huis gezellig maken. De ramen worden opgeleukt met leuke thema-gerelateerde raamstickers of raamtekeningen, het huis (en de tuin) wordt gezellig gemaakt met lichtjes en een eventuele kerstboom. We genieten op vol vermogen van de knusheid van kaarsjes aan en sfeer maken in huis.

Hartstikke leuk en gezellig natuurlijk. Maar dan? Wat doe je daarna? Als je tijd hebt gehad om een beetje bij te komen van de drukte, je hebt je huis weer aan kant en 'het gewone leven' begint weer. Kom je toch in een soort dipje. Het huis is ineens ongezellig en kaal en je verliest een beetje de feestelijke vibes door een gebrek aan gezellige sfeermakers.

 

Om te voorkomen dat je in een after-gezelligheids-dip komt is het een goed idee om je huis/woonkamer/kinderkamers gewoon altijd feestelijk aan te kleden. En wat is er nou feestelijker dan slingers? Die roepen toch direct dat gevoel van een feestje op?

Slingers hoef je echt niet uitsluitend voor een verjaardag of jubileum te gebruiken. Ze zijn ook zeker geschikt om gewoon lekker altijd te laten hangen.

Gewoon langs de muur, over een wandplankje, langs de kast of in het leeshoekje op de kinderkamer. Bij Lots of Freckles vind je een aantal verschillende designs en kleurencombinaties.

 

Zo heb je de curvy slingers in Neon, Circus en Retro. Deze slingers staan heel erg leuk aan de muur, bijvoorbeeld op de kinderkamer. Om net even dat beetje sfeer en kleur toe te voegen.

Als je op zoek bent naar dat écht feestelijke gevoel, dan zijn de confettislingers waarschijnlijk een goeie match voor jou. Confetti associeer je natuurlijk direct met een feestje. De unicorn confettislinger heeft hele fijne zachte pasteltinten met een 'touch of gold'. Ben je meer van de lekkere knalkleuren dan kies je de regenboog confettislinger. Beide slingers bestaan uit een lange sliert van aan elkaar gezette 'confetti rondjes' van wolvilt. Deze slingers kun je langs de muur hangen, maar zijn ook heel erg leuk om ergens overheen te drapperen. Over een boekenkast, een spiegel, over de klamboe of laat ze langs een gezellig wandplankje naar beneden hangen.

En dan zijn er ook nog de slingers met confetti slierten in Arabian Night en Mardi Gras. Omdat deze confetti stukjes op ongelijke hoogte aan de draad bevestigd zijn, draaien ze heel leuk wanneer je deze slinger ergens ophangt. Ultiem feestgevoel.

 

Wil je alle slingers even rustig bekijken en vergelijken, klik dan hier.

En zoek je iets in een nét andere kleur? Neem gerust even contact op, er is veel mogelijk.

 

Liefs.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.