Sinterklaas Kapoentje

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 10:07

Ik wil je niet laten schrikken, maar over minder dan 3 weken is het alweer zover. Dan komt de goedheiligman inclusief z'n hele parade weer met de stoomboot naar ons kikkerlandje gevaren. Met uiteraard de nodige 'onvoorziene' omstandigheden. Want wat is er nou beter dan die kinderen heel even de stuipen op het lijf te jagen dat het die beste man dit jaar tóch niet gaat lukken om te komen. Alsof de spanning al niet groot genoeg is,

 

Want je weet hoe kinderen dan zijn. Druk, gespannen, uitgelaten, blij en had ik druk al genoemd? Niet gek natuurlijk he, het is toch een beetje als een hond die je een worst voor houdt. Ze worden volgestopt met pepernoten (excuus, kruidnoten), sint schuimpjes, marsepein, chocolademunten, -letters, borstplaat en suikerbeesten, om daarna, hyper van alle suiker, elke avond moeten gaan slapen met het idee dat er de volgende ochtend misschien wel een leuk cadeautje in hun schoen zit. 

 

Laten we het even hebben over die schoencadeautjes. Stel je even voor: Je bent helemaal voorbereid. Het huis is gezellig aangekleed. Je hebt de cadeautjes voor pakjesavond al weken in huis , ingepakt en wel op de zolder/achterin een kast/in de kofferbak van de auto/ in de schuur verstopt liggen.. De kind(eren) hebben zich uitgeleefd met raamstickers van sinterklaas, een bende pieten, pakjes, wortels, en natuurlijk Ozosnel. Je hebt net de zelfgebakken pepernoten in de oven geschoven; de kinderen voor de tv geïnstalleerd met warme chocolademelk en een gezellige sinterklaasfilm opgezet. En op het moment dat je in alle rust even in de keuken de rommel (want kinderen en bakken gaat nooit zonder knoeien) aan het opruimen bent , zodat je ook lekker met de benen omhoog kunt, schiet het je ineens te binnen. De schoencadeautjes! Helemaal vergeten.  Moet je toch weer op het laatste moment gauw nog even de stad in, op zoek naar wat leuke kleine cadeautjes.

 

Laat me je alvast wat stress besparen. Ik heb het perfecte schoencadeautje voor je. De tassenhangers zijn hip, vrolijk, gepersonaliseerd, betaalbaar en in je favoriete kleuren. Of die van je kind. Want die gaat er ook blij van worden.  De tassenhangers zijn net even anders dan je gebruikelijke schoencadeautje. Daarom zijn ze juist zo leuk. Tof om je tas mee op te fleuren, of juist een stoer tintje te geven en persoonlijk te maken met je eigen letter; en bij de meeste ontwerpen kies je zelf welke 2 kleuren je het liefste wilt. Zo zijn er eindeloos veel leuke combinaties te maken.

 

Voorkom dat je nog op het laatste moment moet shoppen en haal nu vast al je schoencadeautjes in huis. Neem even een kijkje in de webshop. In het menu, onder Blijmakers, vind je alle tassenhangers die op dit moment in het assortiment zitten. Van leuke figuren tot en met het complete alfabet. Welke kies jij?

 

Haal je er verder nog wat lekkers bij, iets om mee te knutselen en een cadeautje voor de hele familie, dan heb je genoeg voor een paar leuke avondjes schoen zetten. Kun je daarna lekker met de benen omhoog genieten van je eigen warme chocolademelk.

 

Liefs.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.