Het perfecte kraamcadeau

Gepubliceerd op 18 oktober 2023 om 21:43

Het is altijd weer een struggle. Het perfecte kraamcadeautje vinden. Want wat zouden ze leuk vinden? Wat hebben ze misschien al in huis? 

 

Zie je het al voor je. Je hebt een ontzettend leuk leesboekje gevonden, was er een tante met precies hetzelfde leuke boekje net voor jou aan op kraambezoek geweest. Of je hebt een snoezig boxpakje maatje 50 gekocht en dan blijkt de nieuwbakken baby toch al een flinke baby te zijn die gewoon begon in maatje 56. Sta je dan met je leuke boxpakje. 

Wil je nou écht iets leuks, dat betaalbaar is, maar toch zeker weten dat je de enige bent? Dan is een gepersonaliseerd cadeau altijd een goed idee. Worden de ouders blij van, en jij dus ook. 

 

De 'year in a life' vaandels zijn wat dat betreft een echte voltreffer. Leuk, uniek, en een echte eyecatcher. En niet onbelangrijk, betaalbaar. 

De vaandels zijn geïnspireerd op de (sport)vaandels die je veelal in Amerika vind. Bijna elke high school , university en sportclub heeft daar z'n eigen vaandel met naam en logo. In Nederland kennen we dat niet echt, in ieder geval niet op deze manier. Des te leuker is het dat je nu dus dit alternatief hebt wat hier wel verkrijgbaar is. Want ze zijn toch wel ontzettend leuk.

De vaandels staan ontzettend leuk op bijna elke babykinderkamer. Want ze gaan ontzettend lang mee. Wordt de babykamer op den duur een kinderkamer, en weer later een puberkamer, dan zijn de vaandels dus gewoon nog steeds heel erg leuk aan de muur. Heb je dus ook nog eens een duurzaam cadeau. Mooi meegenomen. 

 

Enige dat jij nu nog hoeft te doen is de kleur kiezen; en dat klinkt dan weer  makkelijker dan het is, want met 10 kleuropties is er altijd wel meer dan 1 die je leuk gaat vinden. Heb je uiteindelijk gekozen, hoef je enkel nog maar de goede kleur en het geboortejaar door te geven; ik doe voor jou de rest.

 

En denk je nou dat de uitstraling van dit 'year in a life' vaandel nou net wat te stoer is voor de aanstaande ouders? Dan is misschien een van de andere vaandels wél precies wat je zoekt. Wat dacht je van deze? Heel lief voor boven het babybedje. Of, deze voor als het kindje straks wat groter is. Leuk samen met een boekenrekje- of plankje om een lekker leeshoekje te creëren. 

Hier vind je alle vaandels, naast de andere te gekke wanddecoratie (die overigens ook erg leuk zijn als kraamcadeautje).

 

Kun jij straks met een gerust hart op kraamvisite.

 

Liefs.

Niet alleen met de feestdagen..

Het is alweer half november. Nog even en we zitten weer in de feestelijkste maand van het jaar. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw.. het houdt ons lekker bezig. We zijn druk met cadeautjes kopen, lekker eten en, niet onbelangrijk, het huis gezellig maken. De ramen worden opgeleukt met leuke thema-gerelateerde raamstickers of raamtekeningen, het huis (en de tuin) wordt gezellig gemaakt met lichtjes en een eventuele kerstboom. We genieten op vol vermogen van de knusheid van kaarsjes aan en sfeer maken in huis.

Lees meer »

Sinterklaas Kapoentje

Ik wil je niet laten schrikken, maar over minder dan 3 weken is het alweer zover. Dan komt de goedheiligman inclusief z'n hele parade weer met de stoomboot naar ons kikkerlandje gevaren. Met uiteraard de nodige 'onvoorziene' omstandigheden. Want wat is er nou beter dan die kinderen heel even de stuipen op het lijf te jagen dat het die beste man dit jaar tóch niet gaat lukken om te komen. Alsof de spanning al niet groot genoeg is,

Lees meer »

Help! Ik kan niet kiezen..

Sommige mensen weten precies wat ze willen. Je kent ze vast wel. Ze stappen in de winkel doelgericht af op dat wat ze hebben willen, weten online precies waar ze moeten zoeken en kunnen ook perfect items bij elkaar zetten voor de mooiste combinaties. En ze doen het met twee vingers in de neus.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.