Lots of Freckles

Hi! Ik ben Annemarie, moeder van 3, creatieve maker en (kinderkamer)interieurliefhebber. Dit is Lots of Freckles in een notendop: Een kleurrijk uniek en duurzaam merk met de allerleukste handgemaakte kinderkamer accessoires.

 

In 2021 startte ik met Lots of Freckles omdat ik graag weer wat kleur terug wil brengen in de kinderkamers (hallo, aardetint-lovers, I see you👀), maar dan wel op een stijlvolle manier. Om kleine geluksmomenten te creëren zodra je de kinderkamer binnenstapt. 

 

In het begin vond je hier vooral de balletjes- en maanmobiles voor de allerkleinsten. Je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met het introduceren van fijne kleuren.

 

Sinds 2022 staat Lots of Freckles ook officieel ingeschreven bij de KVK. En sindsdien is het assortiment alleen maar verder gegroeid en uitgebreid.

 

Alle mobiles, slingers, (ronde) wandhangers en vaandels die je hier in de webshop vindt worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Geen massaproductie dus, maar met heel veel liefde en aandacht gemaakt. Dat zie en voel je terug in de producten, die allemaal gemaakt zijn van het fijnste wolvilt van de beste kwaliteit.

 

Voor de kleur-lovers, de interieurmoeders, de stijlvaders, de suikerooms en knuffeltantes, de verwenoma's en cadeau-opa's en voor iedereen die houdt van mooie kinderkameritems en unieke (kraam)cadeau's.