Vertel me eens..

"Hier vind je alles waarvan je niet wist dat je het wilde weten.

Hoe je de perfecte kleurencombinatie moet maken, hoe je al die toffe items die je in huis hebt nou écht leuk aan de muur kunt hangen en wat nou de meest favoriete items zijn uit webshop."

Niet alleen met de feestdagen..

Het is alweer half november. Nog even en we zitten weer in de feestelijkste maand van het jaar. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw.. het houdt ons lekker bezig. We zijn druk met cadeautjes kopen, lekker eten en, niet onbelangrijk, het huis gezellig maken. De ramen worden opgeleukt met leuke thema-gerelateerde raamstickers of raamtekeningen, het huis (en de tuin) wordt gezellig gemaakt met lichtjes en een eventuele kerstboom. We genieten op vol vermogen van de knusheid van kaarsjes aan en sfeer maken in huis.

Lees meer »

Sinterklaas Kapoentje

Ik wil je niet laten schrikken, maar over minder dan 3 weken is het alweer zover. Dan komt de goedheiligman inclusief z'n hele parade weer met de stoomboot naar ons kikkerlandje gevaren. Met uiteraard de nodige 'onvoorziene' omstandigheden. Want wat is er nou beter dan die kinderen heel even de stuipen op het lijf te jagen dat het die beste man dit jaar tóch niet gaat lukken om te komen. Alsof de spanning al niet groot genoeg is,

Lees meer »

Help! Ik kan niet kiezen..

Sommige mensen weten precies wat ze willen. Je kent ze vast wel. Ze stappen in de winkel doelgericht af op dat wat ze hebben willen, weten online precies waar ze moeten zoeken en kunnen ook perfect items bij elkaar zetten voor de mooiste combinaties. En ze doen het met twee vingers in de neus.

Lees meer »